A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кордонська гімназія Визирської сільської ради
Одеського району Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути

В Кордонській гімназії відзначили 300-річчя з дня народження українського поета та філософа Г.Сковороди

До 300-річчя українського поета й філософа Г.Сковороди в Кордонській гімназії пройшли заходи під гаслом "Світ Сковороди".Учні мандрували стежками Сковороди, пізнавали не тільки його творчість, а й Україну та світ ХVІІІ століття.

11:26 23.11.2022

Конкурс шкільних громадських проєктів

У рамках проєкту DESIDE Кордонська гімназія прийняла участь у конкурсі шкільних проєктів. За підсумками електронного голосування перемогу отримав проєкт "Activ Life". Мета проєкту– створити сприятливі умови для підвищення спортивної культури та фізичного розвитку для зміцнення здоров'я учнів та педагогів Кордонської гімназії за допомогою облаштування спортивної зони. 

21:08 04.11.2022

До уваги батьків майбутніх першокласників

Шановні батьки майбутніх першокласників! Доводимо до вашого відома, що з 26 квітня 2022 року розпочато прийом дітей до 1 класу, який триватиме до 31 травня 2022 року. Територією обслуговування Кордонської гімназії Визирської сільської ради є с.Кордон, с.Мар янівка, с.Пшоняново. Для зручності батьків майбутніх першокласників адміністрацією школи організовано гнучкий режим прийому заяв до 1-го класу (їх сканованих копій та фотокопій), що подаються одним із батьків, опікуном, іншим законним представником, та відповідних документів (їх копій) особисто за адресою: с.Кордон, вул.Шкільна,3,електронною поштою kordonznz@gmail.com, іншими засобами зв’язку чи у будь-який інший спосіб.

11:17 26.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень